Beslutet

Har nu kommit fram till ett beslut angående bloggen. Inte så svårt val faktiskt. Rätt skönt att jag slipper fundera och känna ångest genom beslutet. Eftersom mina bloggar betyder mycket för mig så trodde jag det skulle vara värre.

Jag har faktiskt bara kommit så långt att jag tar en paus. Så långt jag känner för det. Tills jag får suget att komma tillbaka. Självklart så älskar jag att blogga om hästar, det gör mig så att jag mår bra men självaste bloggen går ingen bra. Dåligt med besökare, tomma inlägg utan kommentarer och en väldigt dålig uppdatering av mig. Både innehållsmässigt och antalet inlägg per dag. Därför är det inte alls kul att blogga..

Jag ska vartefter skaffa en ny blogg, med nya tag! Där jag måste först få hjälp med snygg och ny design. Så fort jag har fått hjälp, när den är klar så börjar jag om på nytt om jag inte kommer tillbaka till denna.
Säg gärna till om du vet någon som vill hjälpa mig/kan hjälpa mig. Skriv en kommentar eller skicka mail till moamilden@live.se

Om jag har mer motivering och massor att skriva om så kommer jag också tillbaka. Om tiden räcker till! Bara om ni läsare ställer upp för mig så gör jag detsamma!

Hoppas ni har det bra nu i fortsättningen så hörs vi i mellan åt :D

Här får ni en failbild på mig och Eiro i sommras från en (hoppträning). Hopp var det ja!

Kommentarer
Postat av: M O A

Hej fina du! Hade du en bra alla ♥-dag igår? :)

2012-02-15 @ 09:44:52
URL: http://moaahlgren.blogg.se/
Postat av: MyzaaN

har också tagit en liten paus därför jag inte svarat en tack så mycket :D kram

2012-02-15 @ 12:47:42
URL: http://myzaan.devote.se
Postat av: jessie

ok måste vara häftigt o se skillnandde på henne nu och då, jag haringen aning om hur hon va innan men nu ä hon riktigt fin:)..haha aa de va en syn för gudarna får hoppas hon kan tagga ner sig lite för hon hoppar ju fint:) tack så mycke:)..jo de blir ju väldigt ont om plats för hon blir ju lite snabb här och där men stundtals går hon superfint..Hoppas du får göra de jag tror du skulle klura ut henne bra faktiskt:)..hoppas du inte tycker de känns alltför jobbigt att jag ska rida Eiro jag lovar att vara snäll mot honom:)

2012-02-15 @ 15:11:48
URL: http://4-everexistwithyou.blogspot.com/
Postat av: jessie

aha va roligt att hon blivit så fin nu:)ja de gör ja me och tills de blir såpass varmt så man kan va ute och rida, padocken ä ju superbra så fort värmen kommer:)..Hehe mm du ä ju, nä ja såg de ja red aldrig honom på de men det syntes verkligen att han blev mycke starkare i de så de ä skönt att han bytt tillbaka nu:)..de tror ja absolut att du kommer ha:)..de hoppas ja me att han ä haha blir mycke jobb med att få honom att lita på mig men de ä de värt:)..ja jobbar ju natt så ja har ganska mycke ledig tid så ja får se till att spendera den me honom så att han blir snäll mot mig:D

2012-02-15 @ 16:37:59
URL: http://4-everexistwithyou.blogspot.com/
Postat av: Pia - Smilinggirls!

sv: Allt bra idag annars? :)

2012-02-15 @ 18:52:11
URL: http://smilinggirls.blogg.se/
Postat av: kajsa

tråkigt!

men ibland behöver man en paus, det är bara så,

jag har bloggat i 2,5 år och jag har aldrig haft en längre paus än 3 dagar hehe.. men jag hoppas iallafall att du är tillbaka snart :Dsköt om dig!kram

2012-02-15 @ 19:46:22
URL: http://kkajsajohansson.blogg.se/
Postat av: Josefine fransson

-hihih härligt:D <3

2012-02-15 @ 20:50:28
URL: http://josefinefransson.webblogg.se/
Postat av: vickan

hej! har du bloglovin?:D

2012-02-16 @ 02:11:42
URL: http://vickany.blogg.se/
Postat av: moa

SV: Jo de hade jag med! :D Hoppas du mår bra idag, kram

2012-02-16 @ 10:26:25
URL: http://moaahlgren.blogg.se/
Postat av: moa

SV: Joo samma här :D

2012-02-16 @ 23:00:09
URL: http://moaahlgren.blogg.se/
Postat av: Emelie

Bloggpauser är mer än nödvändigt ibland, jag brukar också ta det när jag tappar motivationen till att blogga. Sen kommer jag alltid tillbaka med en hel del ny inspiration!

2012-02-17 @ 01:42:14
URL: http://semlur.blogg.se/
Postat av: Noomie

Nejmen vad tråkigt! :(

2012-02-17 @ 10:07:48
URL: http://lexx.blogg.se/
Postat av: Stephanie

sv: Ja i och för sig så är det ju mycket man ska kunna innan man skaffar en häst, och du har ju många fördelar nu eftersom du rider! :)

2012-02-17 @ 15:30:29
URL: http://lmse.devote.se
Postat av: Stephanie

sv: Ja helt rätt! Hur länge har du ridit? :)

2012-02-17 @ 20:06:04
URL: http://lmse.devote.se
Postat av: Stephanie

sv: Då är det ju ett bra tag!

Synd bara att du ska ha en paus i bloggen, men ibland orkar man faktiskt inte vara så himla aktiv i den, jag känner igen mig :) Det är faktiskt lite jobb med en blogg, vilket man inte tror egentligen!

2012-02-17 @ 23:35:42
URL: http://lmse.devote.se
Postat av: jessieie

ja precis men dom flesta blir arga på honom istället vilket inte gör de speciellt mycke bättre..haha mm man tycker de men han har ju märkt att hans beteende funkar så varför ändra nåt:P..ja de får vi göra massa fina bilder på honom får ta nån dag när vädret blir bra:D..ohh va roligt ja vill me träna för dom hur kommer de sig att du gör de:)..ja kan va kameraman då i sånt fall eftersom du ä snäll och fotar mig nån gång:D..va roligt ä så kul och få bilder på sig själv när man rider:)..ok jo blogg.se ä bra men ja har aldrig förstått mig på den ä inte så bra på sånt där:P..a låter fint tror de blir riktigt bra de där:)..

2012-02-18 @ 16:06:01
URL: http://4-everexistwithyou.blogspot.com/
Postat av: jessieie

ja eller hur så ja me känner, stod faktikst och bara pratade med honom i lite över en halvtimme idag utanför boxen och sen när ja väl öpnnade så var han cool lugn:)..aha då ä ja me får fråga thereza om de där:)..klart ja kan fota om tiden passar osv så absolut när ä nästa träning och vilken tid:)..nä i ridhuset ä de nästan bättre och filma då ser man verkligen va man måste jobba på min sambo brukar filma miug på träningar och det har ja lärt mig massor av:)..Det blir nog bra tror ja du verkar ha orken och sitta me sånt där till skillnad från mig:P

2012-02-18 @ 16:35:18
URL: http://4-everexistwithyou.blogspot.com/
Postat av: Emelie

Bättre att ta en paus tills man hittar blogglusten igen, lycka till med allt! :)

2012-02-18 @ 17:45:52
URL: http://jedressage.blogg.se/
Postat av: Darina

Hejsan, du har en riktigt fin blogg! :)

var gärna med och tävla i min nyligen påbörjade tävling.Det enda du behöver göra är att kommentera jag är med Super enkelt, klicka bara på länken här nedan så kommer du direkt till tävlingen! :)

http://toto.blogg.se/2012/february/tavling.html

2012-02-18 @ 18:50:00
URL: http://toto.blogg.se/
Postat av: jessie

haha mm han ä ju de, vissa dagar ä han jättelugn och snäll och dagen efter kan han va jätte arg:P..Jo mycke har nog med hur han hade det förut och göra sen tror ja lite är att han lärt sig att folk låter honom vara om han beter sig så, han ä ju inte dum:P..Nä synd att han står där han står Ceasar. Du får tävla mycke på norf nu när dte kommer tävlingar du har ju tur som kan tävla ponny i flera år till me:D

2012-02-20 @ 15:26:25
URL: http://4-everexistwithyou.blogspot.com/
Postat av: Christel

Sv: Jag ville ha en ponny att åka ut och tävla med ganska snart, han hade jag inte kunnat tävla förrän jag var 18, och då hade ju redan min ponnytid varit förbi.

2012-02-20 @ 15:43:54
URL: http://ponnylycka.blogg.se/
Postat av: Stephanie

sv: Jaha, ja ibland kan det behövas en förändring! Det piggar alltid upp mig ibland när jag känner att allting är samma sak helatiden eller att det inte händer någonting om du förstår vad jag menar!

Ja och sen får du ju bestämma precis hur du vill ha den och om någon hjälper dig blir det säkert bra! :D

Hoppas du får igång lusten att blogga, det kan vara skönt att ha någonstans att skriva av sig när man behöver! Men glöm inte dina vänner! :)

2012-02-20 @ 20:55:40
URL: http://lmse.devote.se
Postat av: Christel

Sv: Han var bara 5 år och riden i två månader, han var inte riktigt redo för det.

2012-02-20 @ 21:11:12
URL: http://ponnylycka.blogg.se/
Postat av: jessie

ja de kan man defintivt..De hoppas jag med att jag blir så vi får hålla tummarna för att vi båda blir tillfrågade:D..ja vet lite om hur han va när han kom så ja vet ju att han blivit värre me tiden du då:)..ja de ä synd men som tur ä finns de många fina stora så får hoppas på det bästa där:D

2012-02-21 @ 13:16:09
URL: http://4-everexistwithyou.blogspot.com/
Postat av: jessie

ohh va kul det skulle vara och tävla honom i nån liten dressyr tävling me , ja ä värsta dressyr tanten haha:D..ja i ridningen har han verkligen utvecklats massor en helt annan häst på det planet:)..Ohh va roligt att det funkade , kul när man hittar sånna där små knep som ger reultat:D..Hahah typiskt att hon förstörde stunden lite då:P..Nä ja tycker dom ä lagom, casper ser sjukt häftig ut ,ja gillar stora maffiga hästar trots att ja ä så liten , känslan ä så häftig på maffiga hästar som eiro och faxen du vet den bitiga typen:)

2012-02-22 @ 06:58:06
URL: http://4-everexistwithyou.blogspot.com/
Postat av: Anonym

http://tinanj.se/2012/february/tavling.html :D

2012-02-22 @ 14:00:56
URL: http://tinanj.se
Postat av: jessie

De tror ja me han har utifrån det jag har sett, har faktikst aldrig hoppat honom :P..Sen tror jag att han kan komma en bit i dresyren när han hittar stabilitetet och styrkan i dressyren då blir han nog bra i båda:D...Haha mm verkligen, ser ute som en liten dressyr arbetshäst haha..Jag va i stallet igår och stod utanför och pratade med anna och honom på samma gång , stod säkert en halvtimme vi två utanför hans box när han åt och han blev bara riktigt sur 1 gång så de va bra:)..Sen vara de bara att gå in utan godis när jag skulle borsta och han skötte sig ritkigt bra och då hade han mat kvar så ja trodde han skulle vara värre..:P..Borstade i 45 min så slutade när allt gick som bäst så båda hade en bra känsla liksom:)..Jag förstår precis va du menar me de där jag ä likadan. Visst lotara ä jättefin men inte min typ av häst alls, jag gillar precis som du hästar me fart men av den lite massivare och grövre typen:)..Jag såg datumen för anna campner träningen på tavlan så ska skriva upp de när jag åker till stallet på lördag eftersom ja rider då:)..Har fått hem min nya kamera me så kan nog både filma och ta några bilder om du vill:)..

2012-02-23 @ 05:52:03
URL: http://4-everexistwithyou.blogspot.com/
Postat av: jessie

Ja tror med att han gillar att bli ompysslad det ä mer hans grej att bli sur typ:P..vs skönt att han va så snäll:)..japp de gjorde jag:)..kom inte ihåg ifall man fick det ilr inte men han lyfte utan några problem :)..ja ilr hur man känner sig inte så stor när man rider dom..Nä ush jag har sett de tror ju dom ska gå av som sagt haha aa jag såg de:D

2012-02-24 @ 10:01:02
URL: http://4-everexistwithyou.blogspot.com/
Postat av: johanna

SV: Dock får man det bara man håller sin innanför Sveriges gränser. Dom har ändrat reglerna om du inte visste det? :)

2012-02-24 @ 15:27:16
URL: http://johannaacarolinee.blogg.se/
Postat av: johanna

SV: Dock får man det bara man håller sin innanför Sveriges gränser. Dom har ändrat reglerna om du inte visste det? :)

2012-02-24 @ 15:27:16
URL: http://johannaacarolinee.blogg.se/
Postat av: moa & casandra

fin blogg ;)

2012-02-24 @ 21:10:47
URL: http://ttwogiirls.blogg.se/
Postat av: moa & casandra

fin blogg ;)

2012-02-24 @ 21:10:48
URL: http://ttwogiirls.blogg.se/
Postat av: moa & casandra

fin blogg ;)

2012-02-24 @ 21:10:48
URL: http://ttwogiirls.blogg.se/
Postat av: sara

Hur är läget ? :D

2012-02-26 @ 16:18:04
URL: http://zasuke.blogg.se/
Postat av: jessie

Nä jättesynd om honom:(..hoin stod med ryggen mot så hon såg de inte och jag kände inte att jag ville skavllra, svårt och veta hur man ska göra i en sån situation:(:S..De tror ja me ja börjar ju ha honom nu på torsdag så då blir det massa pyssel me honom:D..aa ok ja har hört att han sparkar men än så länge har han inte gjort de me mig som tur ä:P):)..

2012-02-27 @ 09:54:59
URL: http://4-everexistwithyou.blogspot.com/
Postat av: Josefine Klashed

Haft en bra dag? :)

2012-02-27 @ 21:35:16
URL: http://josefineklashed.blogg.se/
Postat av: Anonym

2012-02-27 @ 21:49:08
URL: http://elinpk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0