Bloggvärlden är såå stor!

Min insikt på denna blogg är väl inte så glamurös just nu. Uppdateringen suger rent ut sagt, jag är helt oaktiv även om jag lägger ner flera timmar om dagen på den. Inläggen är hur ointressanta och långtråkiga som helst vilket leder till dålig blogg, färre läsare osv. Headern är inte bra den heller! Blir så trött..!

Jag har två bloggar för er som inte visste, http://mildenuknow.blogg.se/ är den andra. Jag lägger ner flera timmar om dagen, sitter uppe sent på kvällarna, skippar plugget, hinner inte vara med vänner och gör allt så komplicerat.
Jag skyller på att jag är liten, eftersom jag gämnför mig med ex. http://dressyrmupparna.se/ de är ca 4 år äldre än mig. Jag hinner ta ikapp min kunskap och vidare utveckla bloggen fram tills dess. 

Jag ska strax börja tjäna pengar på bloggarna, vilket jag är väldigt sen med. Inte vet jag orsaken, men eftersom jag lägger ner så pass mycket tid så borde jag ju känna någon lättnad genom att få någon ära av det. Eller hur?
Hoppas ni vill fortsätta följa mig, peppa mig, ge mig ideér och tips så kommer jag säkert må mycket bättre och bli en effektivare bloggare :)Kommentarer
Postat av: S A R A

söt du är :D

2012-02-11 @ 10:07:26
URL: http://ssaralu.blogg.se/
Postat av: Therese

Hur kan man vara så fin som du moa .? <3 vill gärna lära känna dig bättre ?

2012-02-13 @ 08:56:09
URL: http://Thereseriingman.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0