Wheera 27/1-12

Idag stod jag och mocka väldigt länge och bortsningen dröjde jag också på. Fick nämligen vänta på ledigt ridhus i över en timme när jag kom. Eftersom paddocken har så hårt underlag så fick jag rida i lilla ridhuset, men det gick bra som tur va :)

Hon var lika larvig i början av passet, rädd för hörnet och ville backa osv. Men jag värmde upp väldigt länge, dels för kylan och för att hon skulle bli mer loss och avslappnad. För att göra det lite roligare så fick hon trava några varv med lång tygel så snabbt hon ville, och det gilla hon. Därefter blev hon mera framåt. Kul!

Hon blev verkigen mjuk eftersom jag gjorde 1000 skänkelviknigar från halvt igenom. Fick henne verkligen AVSLAPPNAD då hon gick med lång och rund form. Blev så superglad när hon flög igenom skänkelviknigarna. Fina ponny ♥

Galoppen fick hon springa lite själv i, med slappa tyglar bara för att hitta känslan. Så pass litet ridhus passar inte hennes galopp när hon väl får fart på den, samlad går dock inte. Då saktar hon av. Träning är det som gäller :)

Wheera innan passet. Så snygg.

Kommentarer
Postat av: Evelin.

Svar: Tack så mycket! :D

2012-01-27 @ 22:02:40
URL: http://handwritten.webblogg.se/
Postat av: Sara

Vilken söt häst :D

2012-01-28 @ 11:31:21
URL: http://tvaryttareenponny.blogg.se/
Postat av: kajsa

Åh så fin hon är!!sv: Just nu gör jag inte alls så mycket, vad gör du? :D

2012-01-28 @ 16:59:29
URL: http://kkajsajohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0