Eiro på hackamore och bett

Eiro är en häst som föredrar att gå på hackamore. Eiro är en häst som är roligare att rida på hackamore. Eiro är en häst som är finare på hackamore. Ja, det där kan ju bli långt..

När han väl går på bett så gapar han ofta när man tar honom lite i munnen, försöker bromsa eller liknande. Eftersom han är så springig så är det extra svårt att få stopp på honom, det positiva är att han lyssnar så lätt på ljud. Både framåt och avsaktning.

Men jag har aldrig sagt att han är tråkig på bett. Han är bara så mycket så mycket svårare, men ändå sjukt svår på hackamore också. Hahah hur går det här till? På hackamoret hänger han och blir oftast väldigt het. Det bra med det är att han får en så himla fin och rund form, kan variera formen enkelt och få honom riktigt angagerad i arbetet. Mycket lyhörd!

På bettet är han inte lika stadig på tygeln, får inte den runda fina formen lika lätt och är lite springigare på ett annorlunda sätt. Istället för att dra sig neråt så drar han sig hellre uppåt som viftar med huvudet. Han har fått ett tredelat istället för tvådelat och det funkar betydligt bättre! Kommer utvärdera söndagens träningpass ordentligt :)


Hänger på hacket↓Såååå fin och samlad, kan ju säga att det var inte lätt att samla han innan att skolor. Guud vad jag kämpa denn träning!

Kommentarer
Postat av: Anonym

sv: aha! :D

ska träffa vänner och så! :D

2012-03-02 @ 10:42:50
URL: http://s
Postat av: Anonym

2012-03-02 @ 10:42:54
URL: http://s
Postat av: Anonym

ursäkta hah! :)

2012-03-02 @ 10:43:04
URL: http://swaxu.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0